24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

06 46 053 813

Verstopping

Komt u erachter dat u een verstopping heeft in een van uw loodgieterswerken? Dit is natuurlijk zeer vervelend en komt vaak op een onverwachts moment. De vakmannen van ARL Loodgieters staan dag en nacht voor u klaar en hebben jarenlange ervaring met het ontstoppen van diverse soorten leidingen, afvoeren en rioleringen. Door deze ervaring en vakkennis kunnen zij de verstopping spoedig verhelpen en u eventueel adviseren over het voorkomen van verstopping. Hieronder ziet u enkele verstoppingen die veel voorkomen in Nederland,
 

  • Verstopt toilet
  • Verstopte afvoer
  • Verstopte wasmachine
  • Verstopte douche
  • Verstopte Riolering

 
Verstopping in uw woning of bedrijfspand in Utrecht? Of staat de verstopping die u heeft hier niet tussen? Neem direct contact op met een van onze loodgieters, zodat zij direct de verstopping kunnen komen verhelpen. U kunt ons dag en nacht bereiken via 06 460 53 813.

24 uur verstopping spoedservice

Is het midden in de nacht en ziet u dat het toilet niet meer wegspoelt of loopt het water van de wasbak niet meer weg? Dan is het belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Niet alleen omdat het zeer vervelend is, maar ook de schade die het met zich mee kan brengen is zeer groot. Door direct een loodgieter in te schakelen voorkomt u die kans op schade en bent u er van verzekerd dat de verstopping op een professionele wijze wordt verholpen. Onze loodgieters maken alleen gebruik van professioneel ontstoppingsgereedschap wat hiervoor speciaal ontwikkeld is. Het gebruik van dit apparatuur zorgt ervoor dat de verstopping snel ontstopt is en er geen schade ontstaat. De loodgieters bij ARL Loodgieters staan dag en nacht voor u klaar en zijn 24/7 te bereiken op het spoedservicenummer 06 460 53 813. Problemen met uw riolering, afvoer of douche? Neem direct contact op met onze loodgieter bij u in de regio Utrecht.

Verstopping toilet

Loopt het water in het toilet niet meer weg? In de meeste gevallen is deze dan verstopt. De verstopping in  het toilet ontstaat vaak door overmatig gebruik van toilet papier. Ga niet zelf proberen deze verstopping te ontstoppen door bijvoorbeeld chemische ontstoppers, hierdoor kan veel schade ontstaan. Laat uw WC ontstoppen door ARL Loodgieters, dan bent u er zeker van dat de verstopping op de juiste manier ontstopt wordt zonder enige schade. Het ontstoppen van uw toilet is voor onze loodgieters een fluitje van een cent door het gebruik van professionele hogedrukapparatuur.